luni, 30 septembrie 2019

Cel mai bun film turistic

Festivalul Internațional de film, diaporamă și fotografie, „TOAMNĂ LA VORONEȚ”, s-a încheiat. Un juriu exigent și prestigios – format din criticii de film Manuela Cernat, Dana Duma, regizorii Nae Caranfil, Ovidiu Lazăr, Igor Cobileanski, artistul vizual Victor Rusu și, nu în ultimul rând, regizorul și Președintele Uniunii Cineaștilor din România, Laurențiu Damian – au acordat premiul pentru cel mai bun film turistic peliculei „Maramureș – țară veche, țara nouă”.
Premiul acordat mi-a fost înmânat de către frumoasa Jojo!





duminică, 22 septembrie 2019

Primul exemplar Flashback3

Întâmplarea face ca primul exemplar din Flashback3 să ajungă la Roman Gafițeanu. El este un vechi fan al acestui proiect și este chiar protagonist in volumul Flashback1 în fotografia “Șeful de promoție, IPG, 1988”!
Roman va duce cartea în însorita Californie și la un pahar de vin roșu le va povesti și arăta prietenilor tinerețea sa petrecută în România comunistă.


marți, 10 septembrie 2019

Flashback3 a ieșit la lumină!

Artiștii tiparului mi-au făcut o mare bucurie astăzi! Flashback3 a ieșit la lumină, alături de noua ediție a volumului deja epuizat Flashback1. Toate cele 3 volume se vor găsi în librării și vor fi disponibile și pentru comenzi on-line! Volumele cu semnătură și dedicație se acordă onoratei clientele la cerere!





















miercuri, 4 septembrie 2019

Flashback 3 - Coming soon

Tocmai am dat BT-ul (bunul de tipar) pentru Flashback3 și Flashback1, ediția a treia!
Flashback1 este în continuare cerut de librării, dovadă că există cumpărători interesați să afle ce se întâmpla cu 30-40 de ani în urmă.
Flashback3 se înfățișează cititorilor cu imagini noi, inedite, percutante ale aceleiași perioade.
Iată cum istoria care a trecut pe lângă și peste noi a ajuns între coperți cartonate, căpătând numele de carte.
Vă prezint câteva imagini realizate astăzi pentru a vedea cum un fișier pdf, pentru care am muncit mai mult de doi ani de zile, se metamorfozează printr-un complicat proces tehnologic într-un produs la baza căruia stă celuloza și câteva sute de ani de experiență ale multor minți sclipitoare care au inventat și dezvoltat tiparul. Personajele din fotografii sunt “mâinile de aur” pricepute în înnobilarea hârtiei albe fără de care o tipografie nu poate funcționa.
Așa că nu-mi rămâne decât să fac o reverență în fața celor care sunt alături de mine în realizarea acestor noi cărți!