sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Faptul divers

O stire - care alta data ar fi fost la Faptul divers - relateaza despre o nastere intr-un spital pustiu.
(http://www.realitatea.net/romania-absurda-a-nascut-intr-un-spital-pustiu-fara-doctori-foto_908452.html)
S-a intamplat la Budesti nu departe de Bucuresti.
Asa mi-am adus aminte ca am fotografiat acolo acum douazeci de ani.






3 comentarii:

  1. Interesant ca document fotografic. Acesta arata ca ar fi trebuit sa fie demult ca toate spitalele mici sa fie inchise. Trebuie pastrate si intarite ca infrastructura doar cele mari. Sa terminam o data cu scolile si spitalele din fiecare sat cu trei insi !

    RăspundețiȘtergere
  2. da prost mai esti! in primul rand invatza sa te exprimi corect in limba romana!
    in al doilea rand....din cauza unor oameni care judeca in acest fel s-a ajuns unde s-a ajuns! si un copil singur intr-o scoala ar avea dreptul la un profesor,tolomacule! ca bani ,,este" pt fotbalisti,pt. mantuirea neamului,etc....
    nu mai au nici un rost alte explicatzii caci,dupa vorba cuiva destept si hatru:nu te pune cu prostul ca aare mintea odihnita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of, of, of ... Cand o sa invete si romanii sa vorbeasca civilizat? Daca cineva are o alta parere decat tine nu cred ca trebuie sa-i sari imediat la beregata. Dar se pare ca acest comportament face parte din cultura noastra!

    Imi aduc aminte de copilaria mea cand in orice satuc ajungeau un medic si mai multi profesori. In ziua de azi medicii prefera sa profeseze si la tara...in Franta. Iar profesorii mai fac si ei ce pot...

    RăspundețiȘtergere