marți, 28 ianuarie 2020

Panoramă cu lole

Defilarea lolelor de duminică ar fi trebuit să înceapă cu o fotografie de grup. Dar în locul de plecare era haos! Civilii erau dornici să se fotografieze cu lolele. Fotografii și cameramanii cu greu se descurcau printre cei cu telefoanele mobile. Oricum, nu exista nici distanța corespunzătoare pentru a cuprinde cu un obiectiv wide grupul numeros. Nimeni dintre organizatori nu dădea semne că ar putea să facă puțină ordine în acest furnicar brownian pentru realizarea sedinței foto. A trebuit să mă descurc și să fac o panoramă cu cele 260 de lole pentru a rămâne un document despre continuitatea acestui frumos obicei săsesc dus astăzi mai departe numai de români!
Am fotografiat pe orizontală câteva cadre și cu ajutorul unui soft realizat de minți sclipitoare pot să vă prezint o panoramă!
Pe vremuri, adică pe vremea sașilor, un fotograf, tot sas, evident, cu un aparat de fotografiat pe placă de sticlă ar fi realizat o imagine de mare acuratețe pentru a stârni invidia celor din viitor.
Dar noi suntem români, vorba cântecului, și descurcăreala și haosul sunt deja in ADN-ul nostru!#lole #agnita #canon1DsMkIII
#podișul_hârtibaciuluiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu