joi, 23 octombrie 2014

EXPO | "Flashback", Florin Andreescu, la Fribourg


EXPO | "Flashback", Florin Andreescu, la Fribourg

Vineri, 17 octombrie 2014 - Vineri, 31 octombrie 2014
Espace 25
Bd de Pérolles 25
1701 Fribourg

FLASHBACK
Comunism glorios, capitalism victorios

Fotografii de Florin Andreescu

17-31 octombrie
Espace 25, Fribourg
Vernisaj în data de 17 octombrie, în prezenta E.S. Dna Anca Opris, Ambasador al României în Confederatia Elvetiana

Expozitia "Flashback" va fi itinerata si la ICR Paris între 13 noiembrie si 15 decembrie.
Vernisaj în data de 13 noiembrie, în Galeria ICR Paris.

Expozitia "Flashback" face parte din ciclul de evenimente "25", dedicate marcarii a 25 de ani de la caderea comunismului.

In cadrul ciclului de evenimente „25”, destinat marcării a 25 de ani de la caderea comunismului, ICR Paris, în parteneriat cu Ambasada României în Elveţia (pentru etapa elveţiană a proiectului), organizează expoziţia itinerantă „Flashback : comunism glorios, capitalism victorios”, a fotografului Florin Andreescu. Prima etapă a acestui proiect itinerant este oraşul Fribourg din Elveţia. 

Expoziţia este prezentată în perioada 17-31 octombrie în galeria Espace 25, din centrul oraşului Fribourg. Vernisajul a avut loc în data de 17 octombrie, în prezenta E.S. Anca Opriş, Ambasador al României în Elveția și Principatul Liechtenstein. În aceaşi seară, Ambasadorul României a inaugurat întreaga serie de manifestări consacrate marcării a 25 ani de la Revoluția română. Manifestările sunt organizate de Ambasada României la Berna în colaborare cu Asociația A.C. RO-SUISSE (prezidată de Elena Duff și Adrian Răchieru), la Complexul cultural „Espace 25” din centrul orașului Fribourg. Cu acest prilej, ambasadorul României în Elveția a susținut o scurtă alocuțiune în care a menționat importanța evenimentelor din decembrie 1989 în istoria modernă a România. 

Expoziţia va ajunge la Paris la începutul lunii noiembrie şi va fi expusă în galeria ICR Paris în perioada 13 noiembrie-15 decembrie, cu un vernisaj prevăzut în data de 13 octombrie, în prezenţa fotografului Florin Andreescu.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu