vineri, 1 aprilie 2022

Expo 2020 Dubai

Ieri s-a închis Expoziția Mondială Expo 2020 Dubai! În urmă cu un an începeam lucrul la un proiect incitant, dar deosebit de dificil: realizarea a patru carți în engleză și arabă despre România.

Fără o echipă de profesioniști de mare clasă nu aș fi izbândit!

Au fost alături de mine: Dana Cioclă, autoarea textelor bine documentate și inspirate, Alistair Ian Blyth, rafinatul traducător de limba engleză. Versiunea în limba arabă a fost realizată de un colectiv extraordinar: conf. dr. Laura Sitaru, prof. dr. George Grigore, lect. dr. Ovidiu Pietrăreanu, drd. Bogdan Cojanu. Design-ul lucrarilor a fost realizat de Vali Craina, prieten de-o viață, cu un stil inconfundabil.

De producția tipografică s-au ocupat profesioniștii de la Arta Grafică, care au folosit cea mai avansată tehnologie de tipărire și, în ciuda dificultăților legate de perioada pandemică și de cea a concediilor, cărțile au fost terminate la timp.

Aproape de finalul expoziției am ajuns alături de câțiva prieteni la originalul Pavilion al României, motiv pentru a realiza câteva fotografii cu expoziția și cărțile mele, alături de domnul Ambasador Ferdinand Nagy, căruia îi mulțumesc pentru încrederea acordată.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu