marți, 18 ianuarie 2011

Expozitie la Ploiesti

Expozitia e gata. Radu, Dana, Dan impreuna cu Vali si Mihai au muncit din greu.
Va astept la vernisaj.



















5 comentarii:

  1. Frumos! Felicitari pentru expozitie. Din pacate nu voi putea ajunge :(

    RăspundețiȘtergere
  2. ...si noi asteptam pozele de la vernisaj...

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa expozitia, multumesc ca privitoare.
    Am si cateva nedumeriri privind expozitia, dar cel mai mult mi-ar placea sa aflu, in cazul in care va mai amintiti, pe unde venea straduta marginita de ambele parti de case si terminata cu profilul turnului catedralei. E preferata mea, insa nu am reusit sa imi dau seama de unde este fotografiata, fiindca nu se zareste blocul "7 etaje".

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am uitat pe google maps. Cred ca strada este Ulierului. N-am mai fost prin acea zona de foarte multi ani. La prima vizita prin Ploiesti am sa ma duc sa caut strada. Oricum, era o straduta paralela cu st. Generalul Vasile Milea. In 1979 se numea V.I. Lenin. Erau niste blocuri cu 4 etaje si in spatele lor straduta din fotografie. Exista si un teren de sport ingradit.
    Am sa cercetez aceste locuri la prima vizita prin Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca nici eu nu mai stau in Ploiesti de foarte multi ani, dar acum cu netul urmaresc ceea ce se intampla pe acolo, mi-ar fi placut enorm sa vad expozitia. Daca o aveti si pe net, ca eu pana acum nu am gasit-o, in schimb am gasit blogul, sa-mi spuneti si mie adresa. Daca nu e pe net, o mare rugaminte. Am inteles ca aveti o fotografie cu centrul Ploiestiului, (cladirile care erau in fata "Casei Albe"). V-as ruga daca ati vrea sa o postati pe blog. Eu acolo am copilarit. Am vazut una si pe RepublicaPloiesti. Multumesc.
    Iar acolo unde spuneti, pe Ulierului si acum este o casa cu etaj intre blocurile de care spuneati, si mai este si acel mic teren de joaca, care acum mi se pare mic, dar cand eram mica si ne jucam pe acolo era tare mare.

    RăspundețiȘtergere